MAGAZİN SERVİSİ
Geçen aylarda yaptığı ziyarette boynuna parlak Gucci marka fular bağlayan Tatlıses, son yolculuğundaysa bu kez Louis Vuitton markayı tercih etti.Fularla gözyaşını sildi
Pazar günü Irak’ın kuzeyindeki Erbil’de Işık Üniversitesi’ni ziyaret eden ve sevgi seli ile karşılaşan Tatlıses, bir ara duygulanınca fularıyla gözyaşlarını sildi.
Tatlıses dün de twitter sayfasından barış mesajları vermeye devam etti ve “Ne zaman süreçle ilgili bir tweet atsam saldırılar başlıyor. Bu ülkenin özgür bir vatandaşı olarak barış isteyemez miyim? Gelin bu işi benlik senlik davasından çıkaralım. Sen yoksun ben yokumu kaldıralım, biz varız’a taşıyalım. Çünkü bu bizim elimizde... ‘Ben milliyetçiyim’ deyip göğsüme tabela mı asacağım? Kim ne kadar Türk’se ben de o kadar Türk’üm, kim ne kadar Kürt’se ben de o kadar Kürdüm. Ayrıca burada yaşayan Kürdü de, Türkü de benim insanım. Tabii ki ikisinin de kanlı gömleğini görmek istemiyorum. Bu da benim en doğal hakkım. Bu ülkenin mağarasında da, sarayında da doğsam ne farkeder? Yine aynı İbo’yum. O zaman neysem şimdi de aynıyım, burası benim vatanım” diye yazdı.
İbrahim Tatlıses’in Kuzey Irak ziyaretlerinde taktığı fularlar dikkat çekiyor.

















