Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, 7 Haziran’da milletin istikrardan yana oy kullanacağına olan inancını dile getirdi. Uslu, “Yeni Anayasa ile birlikte Türkiye’nin daha hızlı karar almasını sağlayacak yeni bir yönetim sistemine sahip olacağız. Vereceğiniz güçlü destek, ‘İstikrara Evet, Yeni Anayasa’ya Evet, Başkanlık Sistemine Evet, Büyük Türkiye’ye Evet’ anlamı taşıyacak” dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Kepez İlçesi’ndeki Pazarları gezip vatandaşlarla ve pazarcılarla sohbet etti. Pazarda karşılaştığı çocuklara “Uslugiller – Antalya’yı Seviyorum” Boyama kitabı hediye etti. Uslu’ya ilgi büyüktü.
Pazarcı esnafıyla çay içip sohbet eden Uslu, yaptığı kısa konuşmada şunları ifade etti: “Pazarcı esnafının milletimizin gönlündeki yeri, inanın ne bol ışıklı, büyük levhalı AVM’ler ile ne de devasa alanda açılmış dev marketlerin hiçbiriyle mukayese kabul etmez. İnancım şu ki, pazar kültürünü mutlaka yaşatmalıyız. Pazar kültürünün önemine tüm samimiyetimle inanıyorum ve bu kültürün mutlaka devam etmesini istiyorum. Antalya için mega projelerimiz var. Lütfi Elvan Bakanımızla, Menderes Türel Başkanımızla projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz .”
“İstikrara Evet, Büyük Türkiye’ye Evet”
Santral Mahallesindeki toplantıda konuşan Uslu, istikrar konusunda, Antalya yatırımları konusunda görüşlerini aktardı. Uslu,” İstikrarsızlık 1970-1980 yılları arasında, 10 yılda 12 Başbakan değişmesidir. İstikrarsızlık yatırımların durması, IMF kapısında 500 milyon dolar için ceketi düğmeli beklemektir. İstikrar ise IMF adlı kuruluşa ‘İsterseniz size borç verebiliriz’ diyebilmektir. Allah’ın izniyle, 7 Haziran’da milletimizin güvenini alıp, Anayasayı değiştireceğiz. Anayasa ile adı üstünde ana yasaları, ana anlayışları değiştireceğiz. Prangalardan kurtulacağız. Millete hizmetin önündeki engelleri kaldırıp, Yeni Anayasa ile birlikte Türkiye’nin daha hızlı karar almasını sağlayacak yeni bir yönetim sistemine sahip olacağız. Vereceğiniz güçlü destek, ‘istikrara evet, yeni anayasaya evet, Başkanlık Sistemine evet, Büyük Türkiye’ye evet demenizdir” diye konuştu.
















